Pohjalainen siirtyy tabloid-kokoon maaliskuussa

Pohjalainen muuttuu tabloid-kokoiseksi sanomalehdeksi 15.3.2018 alkaen. Muutos ei koske pelkästään kokoa vaan Pohjalainen uudistuu lehtenä monella tapaa sekä sisällöllisesti, rakenteellisesti että mainospaikkojen osalta.

Mainostajalle uusi Pohjalainen tarjoaa runsaan määrän mainosmoduuleja, joista jokainen löytää omansa. 

Mediakortti ja hinnasto

Mediakortti 2018

Pohjalainen siirtyy tabloidiin maaliskuussa, mutta jo helmikuussa tarjoamme lukijoillemme ja yritysasiakkaillemme maistiaisia tulevasta mallilehdessä. Hinnasto on voimassa tabloid-lehdessä 15.2.2018 alkaen. Broadsheet-kokoisessa lehdessä jatkamme vuoden 2017 hinnastolla 14.3.2018 saakka. 

Blogi

Kohtaamisia uudessa tabloidissa

Vielä muutama vuosi sitten lukijamme eivät olisi olleet niin myötämielisiä muutokselle kuin mitä tänä päivänä tulokset osoittavat. Lukijoidemme ja yritysasiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden huomioiminen on ollut ensisijaisen tärkeässä roolissa projektin aikana. Sitä helposti ajattelee, että muutos koskee ainoastaan lehden kokoa. Mutta mihin kaikkeen koon muutos vaikuttaakaan? Lue lisää 

Tietoa tabloidista

Tietoa tabloidista

Haluatko lisätietoa tabloid-koosta, mitä se tarkoittaa, ja millaisia muutoksia se lehteen tuo. Olemme koonneet lukijoidemme ja yritysasiakkaidemme kysymyksiä tabloidista kysymys ja vastaus -palstaksi. Ehkäpä löydät vastauksen juuri sinua askarruttavaan kysymykseen.

Ota yhteyttä!

 

Voit ottaa yhteyttä myös

ilmoitus@pohjalainen.fi
p. 06 247 7215

Yhteystiedot