Pohjalaisen avulla saat mainosviestisi perille

Paikallinen mediakumppani tarjoaa tutkittua tietoa ja laadukkaita lukijakontakteja. Meille on tärkeää, että Pohjalainen on aidosti tehokas ja paikallinen ilmoitusmedia. Tarjoamme päivittäin kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden erottua edukseen.

Mainostamisen ei tarvitse olla vaikeaa

Meidän avullamme voit tavoittaa yli 80 000 pohjalaista päivittäin lehden ja verkon avulla. Se on enemmän kuin millään muulla medialla samalla alueella. Pohjalainen on myös kestävä ja luotettava kumppani.

Me kehitymme mediana ympäristön ja olosuhteiden vaatimusten mukaan tarjoamalla entistä enemmän vaihtoehtoja mainostamiseen. Löydä omasi perinteisistä tuotteista tai kokeile laajoja jakeluita, kattavia liiteratkaisuja, kohdennetun mainonnan hakemistoja tai verkkomarkkinointia.

Perinteinen maakuntalehti taipuu mainosmediana moneksi. Viestisi ei takuulla jää huomaamatta!

48 000

painetun ja digilehden lukijaa päivittäin

(KMT syksy 2016/kevät 2017)

86 000

Kokonaistavoittavuus

(KMT syksy 2016/kevät 2017)

75 %

Kokonaispeitto Vaasan markkina-alueella

(KMT 2017)

70 %

Mainosten keskiarvoinen huomioarvo

Pohjalainen Paneeli

 

Tavoita kerralla koko Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa

Pohjalainen on osa mainosverkkoa, jonka avulla voit tavoittaa jopa yli 380 000 kontaktia Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla.

Lue lisää mainosverkosta!

Kierrätys ja ekologisuus

Tiesitkö, että ilmoittaminen lehdessä on myös ekologista? Sanomalehtipaperi on kierrätettävää ja sitä voi myös uusiokäyttää monessa eri tarkoituksessa.

Lisäksi Ilkan paino I-print Oy on saanut Joutsenmerkin käyttöoikeuden.

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Merkki opastaa kuluttajia valitsemaan ympäristön kannalta parempia tuotteita ja kannustaa valmistajia tekemään tällaisia tuotteita. Joutsenmerkin voivat saada vain sellaiset tuotteet ja palvelut, jotka omassa ryhmässään kuuluvat ympäristön kannalta parhaiden joukkoon.

I-printissä logistiset ratkaisut, materiaalit ja monet muut asiat on mietitty niin, että luontoa säästyy.

 

Lue lisää: