Suuriin keskusteluihin, pieniin pöytiin - tabloid on täällä!

to 8. maaliskuuta 2018 13.13.00

Pohjalainen jaettiin tabloid-kokoisena mallilehtenä ensimmäisen kerran 15. helmikuuta. Lehden tipahtaminen postiluukkuihin kirvoitti lukijat keskusteluun lehden uudesta olemuksesta.

Olemme saaneet tabloidista paljon positiivista palautetta lukijoiltamme. Monet ovat kertoneet lehden olevan tyylikäs kokonaisuus ja fiksu formaatti. Eräskin lukija kommentoi osuvasti "Mahtuu nyt hyvin meidän pieneen pöytään", kertaa Pohjalaisen kuluttajamarkkinoinnista vastaava markkinointi- ja myyntipäällikkö Tommi Peura.

Mallilehden julkaisun jälkeen olemme saaneet satoja uusia tilaajia ja lukijoita tarttumaan maakuntalehtiimme. Se on selkeä signaali siitä, että uutuus kiinnostaa. On nähtävissä, että formaattimuutos vaikuttaa positiivisesti lukija- ja tilaajamäärien kasvuun myös maaliskuussa, kun siirrymme pysyvästi tabloidiin, Peura jatkaa.

Helpompi arki on pian käsillä, kun Pohjalainen siirtyy kätevämpään kokoon 15. maaliskuuta lähtien. Lue lisää ajatuksia ja kokemuksia tabloidiin siirtymisestä blogistamme.